Geld heeft prioriteit bij Jaguar

[photo1]De financiën hebben bij de Formule 1 renstal van Jaguar momenteel de prioriteit, de coureurskeuze voor volgend jaar staat momenteel op het tweede plan.

“Er zijn momenteel erg veel ontwikkelingen met betrekking tot de sponsoren”, aldus Jaguar teambaas Tony Purnell. “Verschillende belangrijke sponsoren gaan de komende twee maanden beslissen of ze met ons door willen of niet, dat is zeer belangrijk voor ons. Dat heeft de prioriteit, over de coureurs voor volgend jaar maak ik me momenteel niet zo druk.”

Inmiddels worden de namen van Jos Verstappen, Nick Heidfeld, Heinz Harald Frentzen, Jacques Villeneuve, en Alexander Wurz met het team in verband gebracht. De huidige Jaguar coureur Justin Wilson waarvan het contract niet verlengd is maakt ook nog een kans.

“Alle coureurs waarmee we onderhandelen nemen geld mee”, zo vervolgd Purnell. “Ik denk dat dit steeds belangrijker word omdat het onderlinge verschil tussen de coureurs niet groot is. Justin Wilson maakt ook nog een kans, hij voelt zich goed thuis bij het team en heeft het niet onaardig gedaan.”

[photo2]Het management van Jos Verstappen heeft inmiddels bewerkte foto’s van Jaguar gekregen waarbij de Nederlander in een Jaguar te zien is. Op deze foto’s zijn de logo’s van de sponsoren van Verstappen al op de bolide te zien. Verstappen zou het geld dat nodig is al bij elkaar hebben, de Nederlander hoopt binnen een paar weken meer duidelijkheid te hebben.

Loading