Kleurenschema Jordan EJ13 onthuld

[photo1]Jordan Grand Prix heeft vandaag, in de pitstraat van het Circuit de Catalunya in Barcelona, haar nieuwe kleurenschema voor 2003 gepresenteerd.

Het sinds 1997 gebruikelijke kleurenschema zwart en geel kleurt de Jordan in 2003 wederom, echter met opvallend weinig sponsoring. Zo is de hele airbox, op een klein logo van Ford na, helemaal leeg. Er staan welgeteld zeven sponsorlogo’s op de EJ13; Benson & Hedges, Damovo, Brother, Liqui Moly, Puma, Bridgestone en uiteraard Jordan’s nieuwe partner Ford.

[photo2]Benson & Hedges is, na een jaar afwezigheid als hoofdsponsor, weer terug, nadat Deutsche Post haar dochteronderneming DHL terug trok als titelsponsor.

Jordan beschikt nog niet over een testcoureur, maar de geruchten liegen er niet om; Giorgio Pantano maakt de meeste kans. Pantano zou oorspronkelijk aan de slag gaan bij BC-Motorsports, een nieuw team dat deel zou nemen aan de Champ Car World Series, echter het team bleek een pr-stunt te zijn, waardoor Pantano nu werkloos is.

Pantano’s manager Alf Boarer kan geen uitspraken doen over de kwestie vanwege zwijgplicht, er zijn dus duidelijk wel onderhandelingen aan de gang.

Loading