Minardi nog altijd niet klaar

[photo1]Het is nog altijd onzeker of Minardi morgen met Christijan Albers en de nieuwe bolide op het circuit van Mugello zal testen. De nieuwe auto is nu (23.37) nog steeds niet gereed.

In Faenza werken de monteurs al met slaaptekort, de afgelopen dagen is er in de nacht ook veel werk verricht. Vannacht werken de monteurs tot 4.00 uur, dan zal worden beslist of men morgen zal rijden. Momenteel heeft het team nog geen idee of er morgen gereden zal worden.

Christijan Albers was vandaag ook in de Minardi fabriek. De Nederlander liet een stoeltje maken voor de nieuwe Minardi en bekeek tevens de nieuwe bolide.

Mocht Minardi morgen rijden dan zal de buitenwereld nog niet veel wijzer. Het team laat morgen niemand toe op het testcircuit, ook pers wordt geweerd. Dit is hoogstens ongebruikelijk voor Minardi. Teambaas Paul Stoddart die de auto revolutionair noemt wil de auto, zoals wij al eerder wisten te melden, op de donderdag voor de Grand-Prix San Marino op een speciale persconferentie onthullen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading