Oostenrijke invasie bij Jaguar?

[photo1]Volgens het Britse weekblad Autosport zou Jaguar in onderhandeling zijn met Red-Bull. Red-Bull zou bereid zijn veel geld te investeren in het team als het Alexander Wurz en Christian Klien onder contract zet.

Red-Bull is een persoonlijke sponsor van Klien. De 20-jarige Klien won dit jaar de Marlboro Masters en eindigde als 2e in het EuroF3 kampioenschap. Red-Bull zou er nu op gebrand zijn om Klien zo snel mogelijk de Formule 1 in te helpen. Jaguar zou interesse hebben om de Oostenrijker dit jaar als testcoureur te laten fungeren, in 2005 zou Klien dan bij Jaguar zijn Formule 1 debuut mogen maken.

Alexander Wurz zou dan volgend jaar de teamgenoot worden van Mark Webber. Hierbij zou Red-Bull ook een belangrijke rol bij spelen. De frisdrankenproducent heeft inmiddels bevestigd met Jaguar in onderhandeling te zijn. Overigens wordt Klien ook met Jordan in verband gebracht. De Oostenrijker verklaarde onlangs nog tegenover F1News.nl dat hij in 2004 nog niet in de Formule 1 wilde debuteren, hij zou er nog niet klaar voor zijn.

Loading