Raikkonen en Toyota

[photo1]Volgens het Britse weekblad Autosport staat Kimi Raikkonen in de belangstelling van Toyota. Het weekblad schrijft dat het management van Raikkonen, bestaande uit Steve en David Robertson, onlangs een bezoek heeft gebracht aan het hoofdkwartier van de Formule 1 renstal van Toyota in het Duitse Keulen.

Toyota zou zeer veel geld over hebben voor de diensten van Raikkonen. Of Raikkonen Toyota ook ziet zitten is de vraag, het Japanse team stelde in Bahrein zwaar teleur. Naast Toyota tonen ook Renault en Ferrari belangstelling voor de Fin, teams die waarschijnlijk niet zoveel geld zullen betalen als Toyota maar wel teams die aan de top staan.

Het contract met McLaren en Raikkonen loopt aan het einde van dit jaar af, McLaren wil de Fin graag behouden maar Raikkonen lijkt hier niet zeker van te zijn. McLaren heeft wereldkampioen Fernando Alonso in huis gehaald en deze lijkt de nummer een status binnen het team te krijgen.

De sleutel van de transfercarrousel voor 2007 lijkt echter in handen te liggen van Michael Schumacher. Veel hangt af van de beslissing van de Duitser, gaat hij nog een jaar door of zegt hij de Formule 1 vaarwel? De komende maanden zullen er nog wel meer geruchten naar boven komen, wij houden je op de hoogte!

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading