Sauber presenteert nieuwe C22

[photo1]Sauber Petronas heeft vandaag voor de internationale media de Sauber C22 gepresenteerd. Teambaas Peter Sauber en coureurs Nick Heidfeld, en Heinz Harald Frentzen zien het nieuwe seizoen met zeer veel vetrouwen tegenmoet.

“Ons doel is om het de teams in de top drie moeilijk te maken” aldus Peter Sauber. “Meerdere teams hebben dit doel, maar ik denk dat we het kunnen.”

Technisch directeur Willy Ramf:
“De Sauber C22 is een geheel nieuw bolide, we hebben een hele nieuwe aanpak gebruikt om de bolide te ontwikkelen. Deze bolide is echt veel beter als zijn voorganger, ik denk dat we de bolide door het seizoen ook nog flink kunnen verbeteren. De nieuwe motor is ook sterker, en het zwaartepunt is ook een stuk lager.”

Heinz Harald Frentzen
“De Sauber C22 heeft een perfecte balans, de bolide reageert heel precies op de veranderingen in de set-up. Ik ben ervan overtuigd dat deze bolide heel potentieel heeft.”

[photo2]De Sauber C22 werd vanmorgen voor de pers gepresenteerd, vanavond zal hij aan het publiek worden tentoongesteld. Tijdens de show “Car on Ice” zullen Formule 1, schaatsen, en muziek tot elkaar samenkomen. Het tienjarige jubiluem van Sauber zal dan ook gevierd worden. Ex-Sauber coureurs Felippe Massa, Jean Alesi, en Karl Wendlinger zullen hierbij ook aanwezig zijn.

Loading