Senna wil in Formule 1 blijven

Bruno Senna hoopt dat hij in 2011 opnieuw Formule 1 kan rijden. Senna staat momenteel onder contract bij Hispania Racing maar werd daar recentelijk gepasseerd voor Sakon Yamamoto.

Senna verblijft momenteel in Brazilië. Op de vraag wat hij zou gaan doen als hij niet meer in de Formule 1 zou kunnen rijden zei hij grappend: “Kokosnoten verkopen op het strand. Nee serieus, ik zou het niet weten. Ik focus me nu voor 100% op de Formule 1.”

“In de Formule 1 kun je niet vooruit kijken. In 2009 leek het zeker dat ik voor Honda zou gaan rijden, maar je weet wat er gebeurde.”

Senna stelde dit jaar veelal teleur, hij moest het afleggen tegen Kaurn Chandock en kon een Hispania Racing – bolide slechts achteraan meerijden.

“Ik heb dit jaar veel geleerd, het is alleen wel een teleurstelling dat ik niet alles kan rijden. Ik heb goed contact met mijn teamgenoot Karun Chandock, ook hij heeft het moeilijk. Maar elk debuut is moeilijk, zeker in de achterhoede, het belangrijkste is nu om in de Formule 1 te blijven. Het liefst bij een team met een competitieve auto, of Hispania Racing dat is? Dat weet ik op het moment niet, alles is mogelijk.”

(pg)

Loading