Toyota of Mercedes voor Midland? Update

[photo1]Volgens Midland F1 teambaas Colin Kolles zal Midland dit weekend haar motorenpartner voor volgend seizoen bekend maken.

Momenteel rijdt Jordan nog met Toyota motoren waar Kolles zeer over te spreken is. Het is bekend dat Toyota en Midland uitgebreid hebben gesproken over een verlenging van de samenwerking, of men ook tot een deal is gekomen is niet bekend.

Naast Toyota zijn er ook geruchten omtrent Mercedes. Mercedes zou Jordan van motoren willen voorzien om meer te kunnen testen, daarnaast zou het Duitse concern Alexander Wurz volgend jaar in een van de Midland auto’s willen stallen.

Midland wil tot de Grand-Prix van Amerika niets kwijt over de motoren van het team. Op het circuit van Indianapolis moet ons dus duidelijk worden of het team voor Toyota of Mercedes klantenmotoren heeft gekozen.

Update
Inmiddels is er meer duidelijkheid omtrent de motorenovereenkomst van Midland voor volgend jaar. Teambaas Collin Kolles heeft laten weten dat het team in ieder geval niet met een Duitse motor in actie zal komen. Hiermee is het vrijwel zeker dat Midland volgend jaar opnieuw met Toyota motoren zal rijden.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading