Trust hoofdkantoor geheel in Formule 1 stijl

[photo1]De komende weken zal Trust Minardi coureur Jos Verstappen op een speciale wijze ondersteunen. Het hoofdkantoor van Trust zal gedeeltelijk bedekt worden met een Formule 1 vlag van 11 bij 8,5 meter.

In januari 2003 kreeg de drie-eenheid ‘kwaliteit, noviteit en dynamiek’ gestalte. Trust International B.V. maakte toen tijdens een officiële persconferentie bekend dat zij Jos Verstappen ging sponsoren, zodat hij het nieuwe Formule 1 seizoen kon starten bij European Minardi. Inmiddels is Trust de hoofdsponsor van het European Minardi F1 team geworden, waarbij Jos Verstappen nu samen rijdt met Nicolas Kiesa.

Om de steun aan Jos Verstappen nog meer te benadrukken hangt Trust vandaag, donderdag 14 augustus 2003, een immens grote vlag op aan de snelwegzijde van het hoofdkantoor. Deze vlag met daarop een gigantische afbeelding van Jos Verstappen in actie heeft afmetingen van wel 11 bij 8,5 meter. Iedereen die de komende weken het hoofdkantoor van Trust over de A16 passeert, is getuige van deze bijzondere actie.

Loading