Trust mogelijk weer sponsor Albers

[photo1]De kans bestaat dat tijdens de Grand-Prix van San Marino de sponsorlogo’s van Trust weer op de Minardi te zien zijn. Het computerbedrijf uit Dordrecht was vorig jaar sponsor van Christijan Albers maar mag de coureur dit jaar niet sponsoren vanwege een exclusiviteitcontract met Jos Verstappen.

Tussen Trust en het management van Verstappen hebben afgelopen weken enkele gesprekken plaats gevonden. Het lijkt erop dat beide partijen tot een oplossing zullen komen. Trust wil het liefste voor de Grand-Prix van San Marino tot een oplossing komen.

Het bedrijf wil Christijan Albers namelijk wederom sponsoren, zeker nu Minardi aankomende Grand-Prix met een nieuwe bolide op de proppen komt. Mochten Trust en Verstappen tot een oplossing komen dan zal er vlak voor de Grand-Prix een kleine presentatie zijn van Minardi, tijdens deze presentatie zullen de Minardi PS05 en sponsor Trust dan gepresenteerd worden.

Het logo van Trust staat nu overigens al op de overall en helm van Albers. Deze logo’s zijn slechts als bedankje door het management van Albers vergeven, Trust heeft hiervoor dus niet betaald.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading