Verandering spiegels “liever niet” zegt Redbull

Red Bull is “ongerust” over de verandering van de spiegels op de F1 wagens. Zou de verandering van invloed kunnen zijn op de RB6 ? Sebastian Vettel bevestigd dat het Red Bull Racing-team “bang” is voor de aerodynamische verandering, door het besluit van de FIA om spiegels die zich op de luchtinlaten bevinden vanaf de grand prix van China te verbieden.

Redbull zou aerodynamische voordelen halen door de spiegels op de luchtinlaten te plaatsen. Sommige andere teams hebben aan de FIA gevraagd hier onderzoek naar te doen en nu heeft de FIA dus besloten om de regel te wijzigen.

Toen hij, Sebastian Vettel werd gevraagd of hij zich zorgen maakt over een herhaling van de recente problemen met de betrouwbaarheid in het weekend in Sepang, reageerde hij in een onafhankelijke krant: “We zijn meer bezorgd over het feit dat vanaf de volgende race( China) we allemaal gebruik moeten gaan maken van spiegels op de zijkant van de cockpit en onze auto zal daardoor downforce verliezen en daardoor minder goed presteren. ”

Zal dit samen met de motor problemen er voor zorgen dat Redbull niet mee zal doen om de titels? De beste
wagen en voorin in een hoop sessies en minder goed in de races.

(DO)

Loading