Verstappen vraagt om geduld

[photo1]Jos Verstappen heeft via zijn officiële website laten weten dat men nog even geduld moet hebben voordat er meer bekend is over zijn toekomst. Volgens Verstappen en zijn manager Huub Rothengatter ziet zijn toekomst er goed uit.

“Ik heb nog steeds een goed gevoel over alle dingen en verder moet ik net zoveel geduld hebben als jullie allemaal”, aldus Jos Verstappen. “Maar ja, als uiteindelijk alles goed komt –en die kans is gewoon heel reëel- heb ik dat er graag voor over”.

Verstappen zal aan het eind van deze maand nog eenmalig in actie komen in de Minardi two-seater. Dit heeft echter niets te maken met een eventuele verlenging van zijn contract bij Minardi, de plannen voor deze testen lagen namelijk allang op tafel. Verstappen zal enkele sponsoren en relaties over het circuit van Donnington sturen. Dit betekent overigens ook dat de Nederlander aan het eind van deze maand niet voor Minardi zal testen.

“Onze werkwijze is zo langzamerhand bekend en dat betekent dus dat we ‘slechts’ kunnen antwoorden dat we er erg hard aan werken om Jos onder de pannen te krijgen” aldus Rothengatter. “We praten met de teams die nog een stoel vrij hebben èn onze sponsoren om het beste voor Jos eruit te halen. De situatie van nu is niet wezenlijk veranderd ten op zichte van anderhalf tot twee weken geleden. Schrijf maar op dat ik er nog steeds een positief gevoel over heb”.

Loading