Verstappen wil regen

[photo1]Jos Verstappen hoopt op regen tijdens de Grand-Prix van Australië. De Nederlander hoopt dat het afwisselend droog en nat zal zijn, dit zou de spanning ten goede komen.

“Regen kan alles in de war sturen, dan wordt het pas leuk” aldus Verstappen. “Wisselende condities tijdens de race zijn altijd leuk. De bandenkeuze gaat dan een hele grote rol spelen, en dat maakt het interessant.”

Verstappen viert vandaag overigens zijn 31e verjaardag. De Nederlander was gisteren voor promotionele activiteiten in de grootste dierentuin van Melbourne, Minardi doet deze dierentuin elk jaar aan. Vandaag zal Verstappen een Puma zaak openen en een tram race houden in de straten van Melbourne.

Paul Stoddart en de burgemeester van Melbourne zullen allebei een tram besturen, de andere tram wordt bestuurd door Jos Verstappen en Justin Wilson. De race zal worden gehouden in de straten van Melbourne. Morgen heeft Verstappen opnieuw een drukke dag voor de boeg, Minardi zal dan immers de nieuwe PS03 presenteren.

Loading