Fantastisch optreden Yoong in Historic Grand Prix of Monaco

[photo1]Alex Yoong ging vandaag van start in de derde editie van de Historic Grand Prix of Monaco. In deze Historic Grand Prix of Monaco rijdt men met oude Formule 1 bolides die allen ooit op het circuit van Monaco streden.

Takuma Sato had zich aanvankelijk ook ingeschreven, maar zoals wij eerder meldden crashte Sato waardoor hij vandaag niet van start kon gaan. De Maleisiër Alex Yoong die zich gisteren als 3e kwalificeerde ging vandaag wel van start.

In een droge race van 10 ronden pakte Yoong in de Lotus 72 van Ronnie Peterson de leiding. Yoong reed fantastisch, een technisch probleem met de versnellingsbak zorgde er echter voor dat Yoong terugviel en uiteindelijk zelfs als 10e finishte.

“Het was geweldig” aldus Yoong. ” Ik heb de kans gehad om me in de fantastische atmosfeer van de Grand-Prix van Monaco te mengen. Helaas kreeg ik de bolide niet meer uit de 5e versnelling. Ik heb mijn best gedaan, ik wil het team bedanken voor de kans die ze me gegeven hebben.

Loading