F1 Nieuws

Feestbeest Norris zet met Garrix Amsterdam op stelten tijdens Koningsdag

Feestbeest Norris zet met Garrix Amsterdam op stelten tijdens Koningsdag

28 april - 08:30
33

Elk jaar opnieuw trekt Koningsdag veel buitenlandse toeristen aan, die de verjaardag van koning Willem Alexander meevieren. Lando Norris bleek in '24 er één van. De coureur van McLaren werd zaterdag in de nationale hoofdstad gespot, feestvierend met zijn maatje Martin Garrix. Afgaande op de beelden had Norris het behoorlijk naar zijn zin. 

Norris - uiteraard in het oranje getooid - was onder andere te gast tijdens een bootrit door de Amsterdamse grachten. Of de rijder van McLaren later op de avond ook aanwezig was in het appartement van Garrix, is onbekend. Zoals inmiddels elk jaar sloot de plaatjesdraaier Koningsdag ook nu af met een vuurwerkshop vanuit zijn appartement aan de Gustav Mahlerlaan. Weliswaar heeft Garrix daarvoor een vergunning, niet elke Amsterdammer is er gelukkig mee.

Norris had weekeinde vrijaf

Norris had een weekeinde vrij tussen de Chinese Grand Prix en de aanstaande wedstrijd in Miami. Met de belangrijke Grand Prix in de Amerikaanse stad aanstaande - inclusief een sprintrace - is het goed voor te stellen dat Norris Koningsdag zaterdag heeft gevierd op een glaasje cola of Spa Rood.

Overigens ging er het gerucht dat Norris tijdens de festiviteiten gewond was geraakt. Van dit bericht is geen bevestiging gekomen.