Fisichella bezoekt Jordan fabriek

[photo1]Gaincarlo Fisichella is vandaag op bezoek geweest bij de fabriek van Jordan. De Italiaan kwam kijken hoe de nieuwe Jordan EJ13 vordert.

Voor de Grand-Prix van Japan was Fisichella voor het laatst op de fabriek. Vandaag sprak Fisichella met zijn race engineer en met de mensen die aan de nieuwe bolide werken.

Fisichella nam vervolgens plaats in een mal van de Jordan EJ13. De monteurs schuimden vervolgens een stoeltje, het stoeltje dat Fisichella volgend jaar zal gaan gebruiken.

Daarna vertrok Fisichella naar Brackley waar een windtunnel staat. Samen met enkele specialisten bekeek Fisichella hoe een schaalmodel van de Jordan EJ13 het deed in windtunnel.

[photo2]”Ik weet nu dat iedereen hard werkt aan de nieuwe bolide” aldus Fisichella. “Alles ziet er heel goed uit, de nieuwe Jordan EJ13 wordt een grote verbetering. Ik kan niet wachten om met de EJ13 en de Ford motor in actie te komen.”

Fisichella doet momenteel veel aan fitness om zijn conditie op peil te houden. Jordan test dit jaar niet meer, Fisichella kruipt in januari pas weer achter het stuur van een Jordan.

Loading