Fisichella bezoekt Sauber fabriek

[photo1]Giancarlo Fisichella bracht gisteren een bezoek aan de fabriek van Sauber. De Italiaan, die volgend jaar voor Sauber uit zal komen, liet daar een stoeltje schuimen.

“Het gaat weer een moeilijk seizoen worden volgend jaar”, aldus Giancarlo Fisichella. “Kijk ik zit nog steeds niet bij een topteam, met de overstap naar Sauber zal ik niet heel veel progressie boeken. Ik wil echt in een goede auto rijden, het lijkt me duidelijk, mijn doel is om eens voor een topteam te rijden.”

Volgens diverse geruchten hoopt Fisichella via Sauber in 2005 voor Ferrari te kunnen gaan rijden. Dit zou ook de overstap van Jordan naar Sauber verklaren. Ferrari zou Fisichella bij haar partner Sauber hebben gestald om deze te vergelijken met Massa, van Massa word ook gezegd dat hij in 2005 wel eens voor Ferrari zou kunnen gaan rijden.

[photo2]Massa en Fisichella ontkennen overigens beide in alle toonaarden. Aan het eind van deze maand komen beide coureurs voor het eerst bij Sauber in actie, het team zal dan testen op het circuit van Barcelona.

Loading