Max Verstappen in actie in Miami.
Volledig scherm
Max Verstappen in actie in Miami. © Getty Images via AFP

Formule 1 GP van Miami | Zo laat begint Max Verstappen zondag vanaf pole aan jacht op nieuwe zege

Met samenvattingNa een aantal keer de wekker te hebben gezet, moet de Formule 1-kijker nu juist in de avond wat langer opblijven. De zesde race van dit seizoen wordt verreden in Miami (Verenigde Staten). Net als tijdens het vorige raceweekend (China) won Max Verstappen de sprintrace eenvoudig. Voor de grand prix heeft de Red Bull Racing-coureur opnieuw de beste papieren. Verstappen start namelijk vanaf pole.

  1. Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstokkanker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’
    PREMIUM
    eierstokkankerdag

    Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstok­kan­ker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’

    Woensdag is het Wereld Eierstokkankerdag. Vorig jaar kregen 1371 vrouwen te horen dat ze deze ziekte hebben. Eierstokkanker wordt bij de meeste patiënten laat ontdekt en is dan vaak al uitgezaaid. Hoe kan deze kanker zo lang onopgemerkt blijven? Gynaecoloog-oncoloog Jurgen Piek legt het uit en vertelt over de nieuwste vondsten uit onderzoek die hoop bieden voor de toekomst.
  2. Cynische Fernando Alonso ziet duidelijke fout Lewis Hamilton: ‘Maar hij is geen Spanjaard, dus krijgt geen straf’
    Met samenvatting

    Cynische Fernando Alonso ziet duidelijke fout Lewis Hamilton: ‘Maar hij is geen Spanjaard, dus krijgt geen straf’

    Voor Lewis Hamilton was het een sprintrace om snel te vergeten in Miami. Niet alleen eindigde de Mercedes-coureur buiten de punten, ook was hij de oorzaak van een soort kettingbotsing van auto’s in de openingsronde. Fernando Alonso was niet echt te spreken over die actie van de Brit en haalde vervolgens ook nog uit naar de wedstrijdleiding voor het niet geven van een straf.