Formule 1 voor Di Resta ver weg

[photo1]Het wordt lastig voor Paul Di Resta om een racestoeltje te bemachtigen voor 2009. De geruchten gingen dat Di Resta wellicht zou kunnen instappen bij Force India, nadat bekend werd gemaakt dat Force India en Mclaren Mercedes vanaf komend seizoen technische partners zullen zijn. De 22-jarige rijder is momenteel DTM coureur voor Mercedes. Vijay Mallya maakte echter vorige week bekend dat Giancarlo Fisichella en Adrian Sutil ook volgend jaar zijn Force India auto’s gaan besturen.

Di Resta, wiens manager Anthony Hamilton is, lijkt zich nu te gaan richten op een nieuw seizoen in DTM. Ik denk niet dat het me gaat lukken in 2009. In de tests die ik heb gedaan heb ik laten zien dat ik klaar ben voor de formule 1. En dat is wel mijn uiteindelijke doel.

Loading