Frentzen en Arrows per direct uit elkaar

[photo1]Het Orange Arrows team en de Duitser Heinz Harald Frentzen zijn vandaag tot de conclusie gekomen om hun overeenkomst per direct te beëindigen. Dit betekent dat Frentzen niet meer voor het team zal rijden.

“Frentzen vertelde me dat hij het team wilde verlaten” aldus teambaas Tom Walkinshaw. “Arrows kent teveel onzekerheden en Frentzen kon daar niet goed mee omgaan. Ik wilde Frentzen niet tegenhouden en heb zijn contract ontbonden. Ik wil Frentzen graag bedanken voor het vele harde werk dat hij voor het team heeft verricht, ik wens hem het beste voor de toekomst.”

[photo2]”Ik wil het team graag bedanken voor de 12 Grand-Prix die ik voor ze gereden heb.” aldus Frentzen. “Het team heeft veel potentieel, ik hoop dat men de problemen op kan lossen zodat het team binnenkort succes kan behalen. Ik wens iedereen bij het team het beste voor de toekomst.”

Frentzen reed slecht een half jaar bij Arrows, begin februari werd Frentzen als vervanger voor Jos Verstappen aangetrokken. Voor de Grand-Prix van Hongarije zal Arrows een nieuwe coureur zoeken. Het team laat weten deze spoedig bekend te maken.

Gaston Mazzacane, Tomas Enge, Christijan Albers, Sebastian Bourdais, en Jos Verstappen worden in verband gebracht met het team.

Loading