Gascoyne dreigt te vertrekken als Ralf Schumacher komt

[photo1]Volgens de Duitse krant Welt am Sonntdag heeft technisch directeur van India Force F1 laten weten het team te verlaten als Ralf Schumacher wordt aangetrokken als coureur.

Volgens de Duitse krant zal Ralf Schumacher op 4, 5 en 6 december voor Force India F1 gaan testen. Het is algemeen bekend dat Ralf Schumacher en Mike Gascoyne niet goed met elkaar over weg kunnen. Beide mannen werkten bij Jordan en Toyota met elkaar samen. Bij Toyota werd Gascoyne ontslagen, Ralf Schumacher zou mede hebben bijgedragen aan het ontslag van de Brit.

Ralf Schumacher is echter goed bevriend met Vijay Mallya, de huidige eigenaar van Force India F1. Mallya is al enkele jaren sponsor van Toyota F1 en kwam op die manier in contact met Schumacher. Nu Ralf Schumacher door Toyota is ontslagen lijkt Force India F1 de enige kans voor de Duitser om in de Formule 1 te blijven.

Overigens wordt de naam van Giancarlo Fisichella ook genoemd bij het Indische Formule 1 team. Fisichella zou moeten vertrekken bij Renault F1.

Peter Gloudemans
F1News.nl