Geen Trulli in China

[photo1]Ondanks zijn test afgelopen week bij de renstal van Toyota zal Jarno Trulli tijdens de Grand-Prix van China toch niet voor Toyota in actie komen. Vandaag liet de Italiaan weten dat hij liever wacht op 2005.

“Ik wacht liever tot 2005 voordat ik Grand-Prix ga rijden voor Toyota”, aldus Jarno Trulli. “Het klopt dat ik dit jaar al vroeg contact had met Toyota. In mei, voordat ik de Grand-Prix van Monaco won, vonden de eerste gesprekken al plaats. Begin juli, op Magny-Cours, kreeg ik het contract in mijn handen dat ik toen ondertekend heb. ”

Flavio Briatore liet me eerder al weten dat ik naar een ander team moest uitkijken. Toch heb ik een goed seizoen gehad, ik heb tot nu toe meer punten gescoord dan mijn oude teamgenoot Fernando Alonso.”

Ricardo Zonta en Ryan Briscoe zullen blij zijn met dit nieuws. Zonta mag het seizoen afmaken bij Toyota en Ryan Briscoe mag tot het einde van dit seizoen als derde coureur bij Toyota actief blijven.