Geruchten 2006 komen op gang

[photo1]De transfer carrousel voor 2006 komt langzaam op gang. In Duitsland gingen er in de paddock al diverse geruchten rond. Zo zou Nick Heidfeld volgend jaar naar Sauber gaan en zou Rubens Barrichello van Ferrari naar B.A.R verhuizen.

Volgens Duitse geruchten koopt BMW de Formule 1 renstal van Sauber. Nick Heidfeld en de BMW motor zouden dan van Williams naar de BMW renstal verhuizen. De plek van Heidfeld zou dan worden ingenomen door Jenson Button die nu nog voor B.A.R rijdt.

Rubens Barrichello lijkt zijn langste tijd bij Ferrari volgens de geruchten ook te hebben gehad. De Braziliaan zou aan het einde van dit seizoen moeten vertrekken, de coureur zou al in de belangstelling van B.A.R staan. Bij B.A.R zou Barrichello de plek van Button kunnen overnemen.

Christijan Albers heeft volgens zijn manager concrete aanbiedingen ontvangen van twee Formule 1 teams. Volgens de manager van Albers, Lodewijk Varossieau, is de kans 95% dat de Nederlander volgend jaar opnieuw Formule 1 rijdt. De teams die Albers een aanbieding zouden hebben gedaan wil het Albers kamp nog niet bekend maken.

Robert Doornbos tekent volgens het blad Formule 1 in juli voor de nieuwe Formule 1 renstal van Midland. Midland is nu al eigenaar van Jordan maar komt volgend jaar onder haar eigen naam in actie.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading