Goede tweede dag Toyota

[photo1]Panasonic Toyota coureurs Cristiano da Matta en Oliver Panis hadden een productieve tweede dag op het circuit van Barcelona. Beide coureurs gingen opnieuw het circuit op om aan de bolides te wennen.

Oliver Panis zat opnieuw in de TF102B uitgerust met de nieuwe motor en versnellingsbak. Da Matta zat in de TF102, de bolide uitgerust met de motor van dit seizoen en een oude versnellingsbak.

“Ik ben doorgegaan met het leren kennen van het team en de bolide” aldus Panis. “De nieuwe motor en versnellingsbak lijken betrouwbaar te zijn, daarnaast heb ik aan de balans gewerkt van de bolide. Aan het eind van de dag kenden we een klein probleem met de versnellingsbak, maar we gaan de goede kant op.”

[photo2]Cristiano Da Matta
“Alles ging al beter vandaag, ik heb 73 ronden gereden zonder echte problemen te kennen. Ik spinde vanmorgen even toen ik net over de limiet ging, maar dat we geen groot probleem. Mijn gevoel met de bolide wordt steeds beter, mijn enigste doel is nu om zoveel mogelijk kilometers te maken.”

Morgen testen de coureurs opnieuw in dezelfde bolides, daarna zal het team vertrekken naar Zuid-Frankrijk. Daar zal het team van 2 tot 5 december in actie komen op het circuit van Paul-Ricard.

Loading