Goldenpalace.com nieuwe sponsor Minardi

[photo1]Nadat de logo’s van het bedrijf tijdens de Grand-Prix van Canada al op de bolides stonden is het nu officieel, Goldenpalace.com is tot het einde van dit seizoen sponsor van de Formule 1 renstal van Minardi. De sponsorlogo’s van het Canadese internetcasino zullen op de neus, de zijkanten van de achtervleugel, en op de bovenkant van de side-pods te vinden zijn.

Goldenpalace.com was eerder sponsor van Amerikaanse ijshockey en baseball ploegen. Daarnaast werden ook Amerikaanse stockcar teams gesponsord. Diverse bekende Amerikanen en Amerikaanse boxers zoals Dennis Rodman werden onlangs nog door het bedrijf gesponsord.

“Formule 1 wordt over de gehele wereld gevolgd”, aldus Richard Rowe directeur van Goldenpalace.com. “We zijn trots ons met Minardi te kunnen assosieceren. Ik weet uit vorige ervaring dat dit ons veel bekendheid gaat opleveren.”

Het Canadese bedrijf Goldenpalace.com heeft zijn Europese hoofdkantoor in België gevestigd. De manager van Bas Leinders, de derde coureur van Minardi, heeft de sponsoring geregeld. Volgens Belgische geruchten zou de Belg tijdens de Grand-Prix van België wel eens in actie kunnen komen. Minardi ontkent dit tot op heden.