Heidfeld en Sauber uit elkaar?

[photo1]Volgens de Duitse Formule 1 piloot Nick Heidfeld is de kans klein dat hij ook volgend jaar voor Sauber Petronas zal rijden. De overeenkomst tussen het Zwitserse team en “Quick Nick” loopt aan het eind van dit seizoen af, momenteel onderhandelen beide partijen nog met elkaar.

“De onderhandelingen lopen nog steeds, de kans dat ik blijf is vrij klein” aldus Nick Heidfeld. “Gaincarlo Fisichella heeft al een contract met Sauber, de tweede coureur is nog niet vast gelegd. Ik praat nog steeds, maar de keuze is aan Sauber. De situatie is veranderd, meer kan ik nog niet zeggen.”

Gaincarlo Fisichella werd afgelopen weekend door Sauber gecontracteerd. Heinz Harald Frentzen zal zeer waarschijnlijk door Gaincarlo Fisichella worden vervangen. Tevens zijn er sterke aanwijzingen dat de testpiloot van Ferrari, Felippe Massa, de teamgenoot van Fisichella zal worden. Heidfeld zal dan noodgedwongen moeten vertrekken bij Sauber.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat ik in de Formule 1 blijf”, zo vervolgd Heidfeld. “Als ik een teststoeltje bij een topteam kan krijgen dan wil ik hier best over nadenken. Momenteel zijn alle topteams al van coureurs voorzien, ik wil er het beste van maken, momenteel heb ik nog geen idee waar ik volgend jaar zal rijden.”

Loading