Heidfeld gaat Jordan testen

[photo1]De Duitser Nick Heidfeld zal volgende week voor Jordan testen. De voormalige Sauber coureur is op zoek naar een stoeltje, de kans is groot dat Heidfeld volgend jaar voor Jordan rijdt.

“Nick Heidfeld is de voornaamste kandidaat voor Jordan Grand-Prix voor volgend jaar”, aldus Jordan teambaas Eddie Jordan. “Het is belangrijk te testen, we hebben namelijk nieuwe Bridgestone banden en een aantal nieuwe onderdelen. We hebben hier informatie over nodig voor volgend jaar. Ik weet zeker dat Heidfeld ons hiermee kan helpen.”

“Het is goed weer in een Formule 1 bolide te kunnen rijden” aldus Heidfeld. “Ik moet wel benadrukken dat er nog niets getekend is. Natuurlijk is dit positief en ik ben blij dat Eddie Jordan me deze kans geeft. Het enige wat ik nodig heb is geld. Ik richt me nu op de test, na de test gaan we verder onderhandelen.”

De nieuwe Jordan EJ14 zal begin februari gereed zijn. Van 3 tot 5 december zal Jordan nog met de Jordan EJ13 testen op het circuit van Jerez. De Tsjech Jarek Janis zal overigens ook voor Jordan in actie komen. Eind januari wil Jordan ook nog enkele dagen in Spanje testen, dit zal dan met de Jordan EJ14 gebeuren.

Loading