Heidfeld tekent bij Jordan

[photo1]Zojuist is bekend geworden dat Nick Heidfeld getekend heeft voor Jordan. De 26-jarige Duitser tekende een deal met het team voor één jaar.

Eddie Jordan: “Ik ben bezig met het samenstellen van een sterk rijdersduo voor het seizoen 2004, en Nick hoort daar bij. Ik ben ervan overtuigd dat we de middelen hebben om te strijden met de middenmoot. Nick is een snelle coureur die het talent en de ervaring heeft om elke kans op resultaat te grijpen.”

Nick Heidfeld: “Ik ben erg blij dat ik bij Jordan Ford getekent heb. Het was raar om voor het team te testen terwijl ik officiël niet eens bij het team hoorde, ik voelde me wel al deel van het team. Ik kijk er naar uit samen te werken met de engineers hier en heb zin in het nieuwe seizoen. De laatste paar maanden zijn erg moeilijk voor mij geweest, ik ben opgelucht dat ik eindelijk getekend heb voor Jordan.”

Nick Heidfeld zal komende woensdag op het circuit van Silverstone de roll-out van de nieuwe Jordan Ford EJ14 doen. Timo Glock is uitgenodigd om op die dag in de EJ13 te rijden.

Loading