Het einde van Jarno Trulli bij Renault?

[photo1]Renault F1 lijkt het helemaal gehad te hebben met Jarno Trulli. Trulli presteerde in Italië opnieuw niet naar behoren en gaf opnieuw zijn bolide de schuld, zijn bolide zou volgens de Italiaan niet te rijden zijn.

Volgens Renault ligt het echter aan Trulli zelf. Onlangs nog kreeg Trulli een nieuw chassis om de problemen te verhelpen. De problemen lijkt echter alleen maar erger te worden. Daarnaast werd het team in de WK-stand dit weekend gepasseerd door B.A.R. Renault wil kost wat kost deze tweede plek behalen, daarom lijkt het team radicaal van koers te willen veranderen.

Volgens de doorgaans betrouwbare website GrandPrix.com lijkt Renault F1 Trulli te willen ontslaan en te vervangen door Allan McNish of Franck Montagny. Ook Giancarlo Fisichella en Jacques Villeneuve wordt door deze website als kandidaten genoemd. De coureur die Trulli eventueel zou vervangen zou de laatste twee Grand-Prix’s van dit jaar mogen rijden en zou moeten proberen de tweede plaats voor Renault in het wereldkampioenschap Formule 1 veilig te stellen.

Renault F1 test deze week nog, mocht Trulli worden gepasseerd dan zal zijn vervanger zeer waarschijnlijk deze week al bij Renault F1 in actie komen. Wij houden je op de hoogte!

Update
Inmiddels heeft Renault F1 op de geruchten gereageerd door te melden. Volgens de Franse Formule 1 renstal berusten de huidige speculaties op onzin.

“Zoals gepland testen we deze week met Fernando Alonso en Franck Montagny ter voorbereiding op de laatste Grand-Prix’s van dit jaar. Wij ontkennen iemand te gaan vervangen. Het feit dat sommige bronnen melden dat Villeneuve op Jerez zou testen terwijl de test op Silverstone is zegt genoeg over het niveau van de inhoud.”

Loading