Red Bull Content Pool

F1 Nieuws

Hint Perez op contractverlenging bij Red Bull? 'Wordt een kort gesprekje'

Hint Perez op contractverlenging bij Red Bull? 'Wordt een kort gesprekje'

18 april - 09:48 Laatste update: 09:51
8

Sergio Perez is enorm positief over zijn toekomst bij Red Bull Racing. De coureur uit Guadalajara ging voorafgaand aan het weekend van de Chinese Grand Prix verder in op zijn situatie bij de Oostenrijkse renstal. Perez vertelt dat het waarschijnlijk een kort gesprekje gaat worden met Red Bull. De Mexicaan legt uit dat dat een goed teken voor hem is.

Fernando Alonso heeft zijn contract verlengd bij Aston Martin, wat in ieder geval betekent dat Perez één concurrent minder heeft voor het stoeltje bij Red Bull Racing. “Elke week verandert de (grootste) kanshebber. Het is gewoon normaal, denk ik, totdat er dingen getekend zijn. Iedereen is een kanshebber”, legt de coureur met nummer elf op de wagen uit tegenover Sky Sports.

Gaat Perez zijn contract verlengen bij Red Bull?

Perez staat positief tegenover een nieuw contract bij Red Bull. “We zijn hier al een paar jaar samen en ik denk dat het een snel gesprek wordt om te weten welke kant we opgaan. Ik denk dat we allemaal door willen gaan, dus ik verwacht dat het een kwestie van tijd is. Gezien hoe de markt zich beweegt, gaat het allemaal een stuk sneller dan we allemaal hadden gewild, maar zo is het spel op dit moment nu eenmaal.”

De Mexicaan is het huidige Formule 1-seizoen goed van start gegaan. Perez staat namelijk tweede in het kampioenschap van de coureurs, achter teamgenoot Max Verstappen en voor Charles Leclerc van Ferrari. Komend weekend staat de Grand Prix van China op het programma en zijn er meer punten te verdienen door het sprintformat.