Horner, Brawn en Domenicali verwachten hevige strijd in 2010

Als we afgaan op de verwachtingen van de teambazen van Red Bull Racing en Ferrari, zal seizoen 2010 een waar spektakelstuk gaan worden in de strijd om de wereldtitels. De heren zijn er allen van overtuigd dat zij de topposities op de grid kunnen consolideren of er terug keren.

Red Bull teambaas Christian Horner acht zijn team in staat om de mogelijke wederopstanding van McLaren en Ferrari aan de kop van het veld te voorkomen. “McLaren en Ferrari hebben in de loop van het seizoen laten zien dat ze grote opponenten zijn. Ze hebben de kwaliteit om na een teleurstellende eerste seizoenshelft alsnog overwinningen te boeken. Ze zullen hard blijven pushen, maar wij kunnen op basis van continuiteit de strijd met ze aan.”

Stefano Domenicali heeft veel respect voor de prestaties van Brawn GP en Red Bull Racing en hoopt zich met Ferrari bij die teams te kunnen voegen. “Ik ken Ross Brawn erg goed en weet daarom zo goed als zeker dat hij al vrij snel met de ontwikkeling van de auto voor 2010 is begonnen gezien zijn grote voorsprong aan het begin van het seizoen. Red Bull Racing beschikte dit jaar over een heel erg goed pakket en ik verwacht dat ze er volgend jaar ook zeker weer zullen staan.”