Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner rekent zich nog niet rijk na pole Verstappen: "Ik ben niet zonder zorgen"

Christian Horner zag Max Verstappen voor de zevende keer op een rij poleposition pakken in de Formule 1. Sergio Perez kwam niet verder dan P4, maar zat wel erg dicht op de Ferrari's. Horner is dan ook tevreden, maar niet gerust op een goed resultaat tijdens de race.

Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was weer een uitstekende zaterdag voor Red Bull Racing. Max Verstappen wist de sprintrace te winnen, terwijl Perez op P3 eindigde. In de kwalificatie was het niet veel anders. Max Verstappen was andermaal de snelste, terwijl Perez aansloot op P4. Het gat van de Mexicaan richting de Ferrari's was echter niet heel groot, waardoor er genoeg kansen liggen, aldus Horner.

De coureurs klaagden wel over het enorme verschil in temperatuur tijdens Q3. Ook Horner had dit door. Hij vertelt bij Viaplay: "De wind, de temperatuur, die zijn allemaal heel erg gevoelig hier. Alle coureurs klaagden erover, Checo was zelfs de enige die zichzelf verbeterde in de tweede run. Maar wij hebben net genoeg gedaan om die pole te pakken. En met Checo op de tweede startrij, is het gewoon een goed resultaat."

"Je kunt hier prima inhalen, dus we gaan morgen zien wat dat ons gaat brengen," vervolgt Horner, die er nog niet helemaal op gerust is dat het op zondag even goed zal gaan als op zaterdag. "De sprintrace van eerder vandaag geeft ons een inkijkje van 19 rondjes in wat de banden kunnen brengen. Hopelijk gaan we sneller met de aanpassingen die we hebben gedaan aan de setup. Toch ben ik nog niet zonder zorgen, maar dat heb je altijd. We starten op de best mogelijke plekken, dus we gaan het zien morgen."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola