Red Bull Content Pool

F1 Nieuws

Horner-saga krijgt nieuw hoofdstuk: voormalig PA terug als interim

Horner-saga krijgt nieuw hoofdstuk: voormalig PA terug als interim

5 april - 08:40
24

De saga omtrent Christian Horner heeft volgend hoofdstuk gekregen. Het blijkt namelijk dat Nicole Carling - de voormalig assistente (PA) van de Britse teambaas - is teruggekeerd bij Red Bull Racing als 'interim executive assistant'.

Horner werd twee maanden geleden door een vrouwelijke werkneemster beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. De teambaas en CEO van Red Bull Racing werd na een onderzoek door een externe advocaat vrijgepleit. Daarop werd de vrouw in kwestie begin maart geschorst, volgens informatie van deze website 'omdat ze niet eerlijk zou zijn geweest'. De geschorste werkneemster bekleedde vermoedelijk eerder een assisterende rol aan het bureau van Horner.

The Daily Mail meldde donderdag dat Nicole Carling nu tijdelijk helpt met het beheren van de agenda van Horner. GPblog deed navraag bij Red Bull Racing en kreeg van de Oostenrijkse formatie bevestigd dat Carling inderdaad is aangesteld als 'interim executive assistant'.

Geschorste werkneemster wil weer aan de bak

De vrouw die Horner beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag - en onlangs in hoger beroep ging tegen de uitspraak van de externe advocaat - zit nog altijd thuis. Hoewel het hoger beroep nog moet dienen, wil de vrouw wel weer gewoon aan het werk. Naar verluidt eist ze dat Red Bull haar betaalde verlof stopzet.