“Ik heb een driejarig contract” – Michael Schumacher

Michael Schumacher heeft laten weten dat hij bij Mercedes GP een contract heeft ondertekent tot er met 2012. In een reactie liet de 7-voudig wereldkampioen het volgende weten:

“Mercedes GP is een nieuw uitdaging voor me, zowel persoonlijk als sportief. Ik kan niet ontkennen dat het een mooi vooruitzicht is bij een volledig Duits team van Mercedes met mijn goede vriend Ross Brawn te mogen werken. Ik heb een contract voor drie seizoenen ondertekent dat loopt tot er met 2012. Voor mij maakt dit de cirkel rond, ik begon mijn loopbaan bij Mercedes en ben nu terug op het oude nest. Mercedes heeft me zoveel jaren ondersteunt, hopelijk kan ik het merk met de ster wat terug geven. Ik heb er enorm veel zin in om terug te gaan naar het circuit en opnieuw voor de wereldtitel te gaan vechten.”

(pg)