ING Renault F1 Team komt naar Rotterdam

[photo1]Het ING Renault F1 Team is op 17 en 18 augustus aanwezig op de nieuwe publieksbeurs RaceSalon in Ahoy Rotterdam. De volgende dag geeft het team een spetterende show tijdens Bavaria City Racing in het centrum van de Maasstad. De komst van de regerend F1 wereldkampioen is te danken aan ING, die vandaag tijdens de testsessie in Barcelona bekend heeft gemaakt hoofdsponsor te worden van RaceSalon. Door de deelname van het ING Renault F1 Team biedt ING aan alle Nederlandse autosportfans een unieke kans de top uit de Formule 1 van heel dichtbij te zien, te horen, te ruiken en aan te raken.

ING Renault Team
Voor ING zijn RaceSalon en Bavaria City Racing de mogelijkheid om Nederland van dichtbij kennis te laten maken met Formule 1. Wilbert Lek, ING Bank directeur in Rotterdam: “Dit is een unieke kans voor Nederland en Rotterdam om de wereldkampioen in actie te zien. Ik zie de bolides al over de Willemsbrug racen.” Robert Heilbron, directeur Rotterdam Racing: “Voor ons is de komst van het ING Renault F1 Team naar Rotterdam weer een jongensdroom die uitkomt.” Jolanda Jansen, General Manager Consumer Events Ahoy Rotterdam: “Formule 1 staat enorm in de belangstelling bij het Nederlandse publiek. Fantastisch dat we met de eerste RaceSalon al zo’n naam kunnen presenteren. Het bevestigt het goede concept van onze interactieve beurs.”

RaceSalon
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus vindt een unieke beurs plaats in Ahoy Rotterdam. RaceSalon biedt ruimte om de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven. Drie tentoonstellingshallen in Ahoy Rotterdam, bij elkaar maar liefst 18.000 m2 vloeroppervlakte, worden ingericht als de mooiste paddock van Nederland. Een absoluut walhalla voor alle autosportliefhebbers. Vanaf heden mogelijk gemaakt door ING’.

Bavaria City Racing
Zondag 19 augustus zal Rotterdam voor de derde keer het middelpunt zijn van het grootste publieksevenement in Nederland, Bavaria City Racing. Na het succes van 2005 en 2006 zullen de Formule 1 bolides terugkeren naar de havenstad om de Nederlandse autosportfans weer te laten genieten van gierende banden en brullende motoren.

F1News.nl

Loading