Jaguar, Jordan, of Minardi voor Albers

[photo1]Volgens het Algemeen Dagblad heeft het management van Christijan Albers tijdens de Grand-Prix van China gesproken met de renstallen van Jaguar, Jordan en Minardi. Trust directeur heeft bij deze renstallen laten weten te willen sponsoren als Christijan Albers een van de eerste twee coureur wordt.

Trust heeft de manager van Jenson Button, John Byfield, in handen genomen om het bedrijf te assisteren met de onderhandelingen. Daarnaast heeft Trust geleerd van een fout die het eerder met Jos Verstappen maakte, Trust kwam tot een akkoord met Jordan maar Verstappen kon het vervolgens niet eens worden met Jordan.

Volgens manager Lodewijk Varrossieau hebben Trust en Christijan Albers nu een onderlinge overeenkomst waarin de salariseisen van de coureur zijn vast gelegd. Trust heeft een plan om Albers volgend jaar in de Formule 1 te laten debuten, iets wat de coureur dolgraag zou willen.

[photo2]Er is inmiddels met Minardi teambaas Paul Stoddart gesproken. Stoddart wil Albers met enkele miljoenen Euro’s aan sponsorgeld graag in huis halen. Albers testte al eerder bij Minardi. Albers kijkt echter ook naar betere teams. Met Jordan is ook gesproken met de relatie tussen Trust en Eddie Jordan is bekoeld nadat Jordan Albers voor Robert Doornbos passeerde.

Daarnaast zijn er ook nog contacten met Jaguar. De toekomst van Jaguar ligt momenteel nog in het ongewis. De kans is groot dat het team wordt verkocht, contracten met sponsoren zijn er dan niet meer. Sponsoren en sponsorgeld zoals Albers dat heeft is dan meer dan welkom.

Loading