Jarno Trulli verlaat Renault einde seizoen

[photo1]Jarno Trulli zal het Renault F1 Team aan het einde van dit seizoen verlaten. De Italiaan maakte dit vanmorgen officieel bekend, Trulli maakte nog niet bekend waar hij volgend seizoen zal rijden.

“Ik wil jullie hierbij laten weten dat ik het Renault F1 Team aan het einde van het jaar zal verlaten”, aldus Jarno Trulli. “Ik ben niet ontevreden met deze beslissing, zeker niet omdat mijn toekomst er erg goed uit ziet. Later dit jaar zal ik meer over mijn toekomst bekend maken.”

“Ik wil iedereen bij Renault bedanken voor het vertrouwen en de steun die ik de afgelopen drie seizoen heb gekregen. Ik ben nog steeds optimaal gemotiveerd, dit seizoen zijn we erg succesvol, ik ga er dan ook voor om dit seizoen nog zoveel mogelijk goede resultaten te behalen.”

Jarno Trulli is naast Michael Schumacher de enige coureur die erin slaagde dit seizoen een Grand-Prix overwinning te boeken. Tijdens de Grand-Prix van Frankrijk haalde de Italiaan echter de woede zijn team op de hals door Rubens Barrichello in de laatste bocht te laten passeren. Waarschijnlijk zal Trulli nu naar Toyota gaan, daar zal hij de teamgenoot worden van Ralf Schumacher.

Loading