Jordan denkt over herstructurering

[photo1]De teambaas van Jordan Grand-Prix Eddie Jordan denk erover om zijn team te gaan herstructureren. Dit verklaarde Jordan gisteren voor BBC radio.

In de Engelse pers gaan er diverse geruchten dat Jordan dit jaar een te klein budget heeft. Het team zou zelfs onvoldoende geld hebben om dit seizoen aan alle Grand-Prix deel te kunnen nemen. In de winter ontsloeg Jordan al enkele mensen, volgens diverse geruchten zou dit nu weer noodzakelijk zijn.

“Als ik nog meer mensen zou moeten ontslaan dan doe ik dat zo dat het er voordeel uithaalt” aldus Eddie Jordan. “Het team werkt hard, als de Honda motoren worden verbeterd krijgen onze coureurs de kans om het ware potentieel van de Jordan EJ12 te tonen.”

[photo2]Jordan klaagde afgelopen weken omdat de budgetten in de Formule 1 zouden moeten worden verkleind. Tevens sloot Jordan deal met een aantal kleinere bedrijven waaronder Virgin Mobile.

De geruchtenmolen draait echter maar door, Jordan Grand-Prix houdt echter stug vol dat het budget voldoende toereikend is. Wij houden U op de hoogte.

Loading