Jordan en McNish

[photo1]In de Britse media doen zich momenteel enkele geruchten de ronde die melde dat Allan McNish in gesprek is het met het Formule 1 team van Eddie Jordan. McNish zou volgend jaar weer Grand-Prix willen rijden.

Jordan heeft het momenteel niet erg breed. Het team verwacht dan ook dat de coureurs volgend jaar sponsorgeld meenemen. Allan McNish lijkt de steun van Jordan’s grootste sponsor Benson & Hedges te hebben. Benson & Hedges draaide dit jaar de geldkraan al verder open toen de Ier Ralph Firman werd aangenomen.

Nu is Benson & Hedges opnieuw bereid meer in het team te investeren als men opnieuw een Brit aanneemt. Vele denken echter dat dit niet genoeg zal zijn, Jordan heeft een coureur nodig die voor meer sponsorgeld meeneemt.

Jordan is nog steeds in gesprek met een groot aantal coureurs. De huidige Jordan coureur Giancarlo Fisichella heeft al een contract bij Sauber ondertekend, Ralph Firman heeft weliswaar een contract voor volgend seizoen maar het is niet waarschijnlijk dat hij ook volgend seizoen voor Jordan zal uitkomen.