Jordan Ford met Chinezen in zee

[photo1]Jordan Ford heeft een overeenkomst gesloten met China Central Television en Sjanghai International Circuit. China Central Television is het grootste Tv-station van China, het team Jordan zal bij dit station extra vaak in beeld worden gebracht.

Zo zal voor de race een voorbeschouwing met het team van Jordan Ford te zien zijn. Jordan hoopt op deze manier meer Chinezen te interesseren voor de Formule 1. Vanaf volgend jaar zal er een Grand-Prix van China zijn, voor Jordan is het natuurlijk ook mooi als er dan enkele Chinese Jordan fans zijn.

De kale Jordan EJ13 wordt ook weer wat opgevuld, de logo’s van het Tv-station en het circuit zullen vanaf komend weekend op de gele bolide te zien zijn.

McLaren sloot al eerder een overeenkomst met een Chinese krant. In deze krant verschijnt elk weekend een artikel over het team van Ron Dennis. Minardi testte eerder al in China en hoopte ook op een deal met het circuit. Jordan Ford lijkt het team echter voor te zijn, Minardi heeft echter toegezegd later dit jaar nog op het circuit van Sjanghai te testen.