Jordan heeft geen schulden

[photo1]Eddie Jordan heeft vandaag in de Britse krant “The daily telegraph” laten weten dat zijn Formule 1 renstal geen schulden heeft en zeker niet in financiële problemen verkeert. Volgens de Brit gaat zijn team dit jaar een mooi jaar tegemoet.

“Het is tegenwoordig in om te schrijven dat wij financiële problemen hebben” aldus Eddie Jordan. “Dat is niet het geval, we hebben vorig jaar goed overleefd. Nu gaan we een beter jaar tegemoet, er is meer geld beschikbaar voor de ontwikkeling van de nieuwe auto, daarnaast krijgen we betere motoren van Cosworth.”

Jordan krijgt dit de beschikking over de nieuwste Cosworth motor, vorig jaar reed het team met een één jaar oude Cosworth motor.

“We praten momenteel nog met diverse coureurs, we zijn hard bezig om een sterk rijdersduo samen te stellen. Daarnaast praten we nog met diverse potentiële sponsoren, iedereen zegt dat we problemen hebben, wel nu we hebben helemaal geen problemen.”

Jordan heeft nog geen enkele nieuwe sponsor vast gelegd voor volgend seizoen, daarnaast is het nog niet zeker of alle sponsoren van vorig seizoen ook dit seizoen zullen doorgaan. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de coureurs voor een gedeelte van het budget moeten gaan zorgen.

Loading