Jordan ontkent Honda geruchten

[photo1]De teambaas van DHL Jordan Grand-Prix Honda Eddie Jordan heeft opnieuw ontkent dat Honda mogelijk zal stoppen met het leveren van motoren.

Jordan Grand-Prix en Honda hebben een contract tot aan het eind van volgend seizoen. Volgens diverse media zou Honda zich echter op British American Racing willen concentreren.

Eddie Jordan begrijpt niet waar de geruchten vandaan komen, volgens hem zal Honda hem blijven steunen. Tevens zegt Jordan zijn team niet te willen verkopen.

[photo2]”Ik wil mijn team niet aan een autofabrikant verkopen” aldus Eddie Jordan. “Ik ben niet verantwoordelijk voor andere teams, ik ben verantwoordelijk voor Jordan Grand-Prix. Ik ga ervoor zorgen dat Jordan Grand-Prix blijft bestaan, ik heb contracten met onze partners en mijn medewerkers voor de langere termijn. Ik ben dus niet van plan om het team te verkopen.”

Afgelopen week liet Cosworth al weten een derde team van motoren te willen voorzien. Cosworth levert nu motoren aan Jaguar-Racing en aan Arrows, de Britse motorfabrikant zou nu nog een derde klantenmotor willen leveren. Minardi en Jordan werden al meteen met Cosworth in verband gebracht.

Loading