Jordan op rode plein

[photo1]De Formule 1 renstal van Jordan heeft zich vandaag gepresenteerd op het rode plein in Moskou. Formule 1 tycoon Bernie Ecclestone was bij de presentatie aanwezig. De president van Rusland, Poetin, zou aanvankelijk ook komen maar was op het laatste moment verhinderd.

Bij een temperatuur van -10° Celsius stelden Narain Karthikeyan en Tiago Monteiro zich aan de pers en fans voor. Robert Doornbos werd gepresenteerd als derde coureur terwijl Nicky Pastorelli als testcoureur werd gepresenteerd. De nieuwe Jordan EJ15 werdt ook in zijn vertrouwde gele kleur gepresenteerd.

“We wilden ons team een Russisch karakter geven. Het is dus erg belangrijk om ons op gepaste wijze in Moskou voor te stellen. We willen de Formule 1 laten zien, ik denk dat de mensen het leuk vonden om ons in Rusland te zien”, aldus Colin Kolles, de teammanager van Jordan.

De eigenaar van Jordan -Midland, Alex Shnaider, is een tot Rus genaturaliseerde Canadees. Shnaider heeft met zijn bedrijven grote belangen in Oost- Europa en voornamelijk Rusland.

[photo2]

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading