Jordan: “Rothengatter is de schuldige”

Eddie Jordan heeft voor het eerst gereageerd op de stukgelopen contractbesprekingen met Jos Verstappen. Nadat het management van Verstappen en Michel Perridon eind vorige week elkaar de schuld gaven van het afketsen van de deal, deed de teambaas van Jordan Grand Prix vandaag een boekje open.

Het blijkt dat de onderhandelingen met Michel Perridon van Trust en Har Muermans van de Muermans Group met Jordan voorspoedig verliepen. Echter het harde werk van deze twee loyale sponsoren werd teniet gedaan door de grootheidswaanzin van Huub Rothengatter, de manager van Verstappen. Hij bleef vasthouden aan de eis van een enorme premie die ingehouden moest worden op het sponsordgeld van Jos, of een enorm hoog loon voor zijn rijder. Ook ging hij niet in op de uitnodiging van Jordan een stoeltje te passen.

Op de website van het team zei Eddie Jordan het volgende:

“Het is een triest einde. We hadden een principe-overeenkomst met de sponsoren, welke de hele tijd positief waren. Het is niet goed voor de sport dat zulke belangrijke personen op deze manier behandeld worden door een manager.”

Overigens heeft Trust vandaag een persbericht verstuurd waarin te lezen is dat Verstappen op de financiële steun van Trust kan rekenen, mits Verstappen breekt met zijn huidige manager Huub Rothengatter. Perridon benadrukte dat hij goed kon opschieten met Raymond Vermeulen.

Loading