Jordan steunt Firman

[photo1]Eddie Jordan blijft zijn coureur Ralph Firman steunen, hiermee reageert Jordan op geruchten in de media. Firman kan zijn teamgenoot Gaincarlo Fisichella voorlopig nog niet bijbenen en wist in de eerste vier Grand-Prix slechts eenmaal aan de finish te komen.

Verschillende internetsites wisten al te melden dat Jordan op zoek zou zijn naar een vervanger. Volgens de teambaas van Jordan Ford is dit niet waar:
“Het is onzin, Firman moet nog leren en wij zullen hem in dit proces steunen. Het is onmogelijke om een ervaren teamgenoot, zoals Gaincarlo Fisichella, die meer als 100 Grand-Prix starts achter zijn naam heeft staan te verslaan. Wij zetten Firman niet onder druk, we zullen hem juist helpen. Hij heeft geen druk van ons en ik weet zeker dat hij dan goed zal presteren.”

Jordan denkt dat de speculatie over de positie van Ralph Firman is ontstaan nadat bekend werd dat Antonio Pizzonia onder druk staat bij Jaguar.

“Je kan Pizzonia en Firman niet vergelijken” zo vervolgd Eddie Jordan. “Ralph Firman heeft amper getest, Pizzonia heeft duizenden testkilometers gemaakt bij Williams. In Maleisië deed Firman het erg goed, hij kan er niets aan doen dat onze bolide dan met technische problemen krijgt te kampen. Ik heb voldoende indicaties dat Firman snel is, ik denk er dan ook niet over om hem te vervangen.”

Loading