Jouw mooiste herinneringen aan de GPs vastleggen

Een bezoek aan de GP is een indrukwekkende ervaring. Het is leuk om hier met familie of met vrienden heen te gaan. De race is vaak spannend en het is gaaf om de auto’s in het echt te zien. Je maakt van alles mee wanneer je de GPs gaat bezoeken, het is leuk om dit vast te leggen met je camera. 

Een weekend weg

Een succesvol Grand Prix weekend loopt van donderdag tot zondag. Op de eerste dag van het raceweekend zijn er nog niet heel veel activiteiten. De coureurs gaan het asfalt controleren en kijken hoe alles erbij ligt, het is ook de dag van de PR en media verplichtingen. De tweede dag worden er proefrondes gereden en wordt alles goed getest. Alle details moet doorgenomen worden voor het weekend. Op de zaterdag gaan ze alles ‘finetunen’ en het plan voor de race wordt gemaakt. De laatste dag van het weekend is de race en dat is natuurlijk dé dag waar het allemaal om draait. Wanneer je een bezoek hebt gebracht aan de GP, dan is het leuk deze herinnering te koesteren. Je kunt bijvoorbeeld een foto afdrukken van het mooiste plaatje dat je hebt geschoten. Je kunt ook van meerdere foto’s een mooi cadeau maken. Wij vertellen je welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Een fotoboek maken

Na zo’n geweldig weekend is het leuk om een fotoboek te maken met alle momenten die je hebt meegemaakt. De meeste mensen gaan er een weekend heen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een dag te gaan. Je kunt het beste zo veel mogelijk foto’s maken en daarna kijken welke het beste geschikt zijn voor in het fotoboek. Het voordeel van een fotoboek is dat je alles duidelijk bij elkaar hebt. Meestal wanneer je de foto’s op de telefoon laat staan dan kijk je er minder snel naar. Je kunt het fotoboek aan meerdere mensen laten zien en gemakkelijk overal naar toe nemen. Het is leuk om op een later moment het fotoboek weer erbij te pakken om het moment te herbeleven.

Leuk cadeau om te geven 

Wanneer je met een vriend of familielid bent gegaan, is het ook een super cadeau om te geven. Je kunt bijvoorbeeld een leuke mok of canvas maken met je favoriete foto erop. Je dierbare kan deze een mooi plekje geven en wordt altijd vrolijk wanneer die naar de foto kijkt. 

Kortom, het is een slim idee om een foto te laten drukken in een boek of gewoon los te laten drukken. Je vergeet daardoor de GPs niet snel meer en je zorgt ervoor dat de speciale herinneringen levendig blijven.