Karthikeyan positief over zijn toekomst in Formule 1

[photo1]Narain Karthikeyan is erg positief over zijn toekomst in de Formule 1. De Jordan piloot zegt dat een aantal Formule 1 teams onder de indruk van hem zijn die reeds naar zijn diensten geïnformeerd zouden hebben.

“Ik houdt alles opties open voor het nieuwe seizoen”, aldus Narain Karthikeyan. “Een aantal Formule 1 teams vinden mijn prestaties tot nu toe erg indrukwekkend en hebben reeds naar me geïnformeerd. Maar het is nog te vroeg om daar iets concreets over te zeggen.”

De uitspraken van de Indiër zijn gewaagd. Onlangs nog kreeg Narain Karthikeyan kritiek van Jordan omdat hij te wild zou zijn. Daarnaast lijkt de coureur het duel met teamgenoot Monteiro na een goede seizoenstart te verliezen. Karthikeyan startte goed maar heeft zich dit seizoen nauwelijks verbeterd en verliest steeds meer terrein op Monteiro.

Karthikeyan lijkt wel aanspraak te kunnen maken op een Jordan/ Midland stoeltje voor volgend jaar. De Indiër heeft een grote zak geld uit moederland India waar de Formule 1 een sport in opkomst is. Vooral Ecclestone heeft interesse in India, met ruim 1 miljard inwoners is ervoor Ecclestone nog veel te winnen in India.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading