KL Minardi Asiatech in de spotlights

[photo1]Ondanks de 19e en 20e positie van Mark Webber en Anthony Davidson hebben beide coureurs vandaag sterk gereden.

Mark Webber gebruikte maar negen van de twaalf ronden, Webber prefereerde om een bandenset over te houden voor de race. Anthony Davidson gebruikte wel alle ronden en was maar een halve seconde langzamer dan Webber.

Mark Webber
“Tot nu toe is het best een moeilijk weekend voor ons geweest. We proberen meer grip te vinden, in ieder geval zijn we ten opzichte van vorig jaar veel vooruit gegaan. De balans van de auto is niet slecht, alleen de grip is het probleem. We proberen voor morgen nog wat te vinden.”

[photo2]Anthony Davidson
“Dit was goed, toch ben ik teleurgesteld omdat ik er meer uit had kunnen halen. Ik had dichterbij Webber kunnen komen, dat weet ik zeker. Ik ging goed in de eerste run, in de tweede run had ik werkelijk hele slechte banden. In de laatste run ging het niet echt goed. Voor de run was ik redelijk nerveus, toch hou ik van de kwalificatie om in tweede ronden alles uit de auto te halen. Het volgende doel is om de race te finishen en om geen brokken te maken. Ik hoop morgen zoveel mogelijk over de strategie en pitstops te leren. Ik kijk er naar uit!”

Paul Stoddart
“Mark Webber en Anthony Davidson hebben vandaag alles uit de auto gehaald. Mark Webber heeft zelfs nog een verse set banden voor morgen. Fantastische prestatie van Davidson, het hele team wenst hem succes voor morgen.”

Loading