Kl Minardi Asiatech tevreden

[photo1]Na 60 minuten training hadden de medewerkers van Minardi alle reden om tevreden te zijn, beide coureurs starten morgen als 18e en 21e. Tevens bleef Minardi het team van Jaguar voor dat met een veel groter budget werkt.

Omdat Mark Webber in de ochtend training twee kleine technische problemen kende startte hij in de reservewagen.

“Voor ons was het geen slechte training” verteld Webber. “Het is goed om de Jaguars te verslaan ook al hadden we de kans om maar 1 run te rijden. Ik denk dat Jaguar een stuk sneller had kunnen gaan als het halverwege de kwalificatie niet begon te regen. Voor de kwalificatie hadden we een plan om 1 of 2 runs te rijden voordat het begon te regenen. Aan het eind hadden we onder droge omstandigheden 2 runs kunnen rijden, we mogen dus tevreden zijn.”

Alex Yoong start morgen als 21, de Maleisier was echter toch tevreden.
“Het jammer dat het begon te regenen, door de regen kon ik slechts 1 run rijden” aldus Yoong. “Ik ben een beetje teleurgesteld omdat ik nog iets sneller had kunnen gaan. Toch ben ik tevreden.”

Kl Minardi Asiatech hoopt morgen met 1 bolide in de top 15 te kunnen finishen. Dit lijkt een realistisch doel omdat nog alle teams hun bolide betrouwbaar lijken te hebben.

Loading