Klien rijdt, R. Schumacher en Bruni onzeker

Cristian Klien kan tijdens de Grand-Prix van Frankrijk van aanstaande zondag gewoon in actie komen. De vinger van de Oostenrijker, die hij afgelopen week blesseerde, is voldoende geheeld.

Ralf Schumacher zal zeer waarschijnlijk niet in actie komen. De Duitser mist mogelijk ook de Grand-Prix van Engeland. Marc Gené zal worden opgeroepen als Ralf Schumacher niet in actie kan komen. Gené verving Schumacher vorig jaar ook al tijdens de Grand-Prix van Italië, dit deed hij niet onverdienstelijk de Spanjaard werd namelijk 5e.

Volgens enkele Vlaamse kranten zien we Gianmaria Bruni mogelijk ook niet in actie in Frankrijk. De Italiaan zou een meningsverschil hebben met teambaas Paul Stoddart. Stoddart is niet tevreden omdat Bruni volgens hem al drie Grand-Prix afbrak terwijl hij eigenlijk gewoon verder kon.

Mocht Bruni niet rijden dan zal de derde rijder van Minardi, de Belg Bas Leinders, hem vervangen.
“Ik weet er niets van”, aldus Bas Leinders. “Ik weet alleen dat ik Bruni mag vervangen mocht hij niet in actie komen. Ik heb een contract waar dit in staat. Het is geen geheim dat het stroef loopt tussen Bruni en Stoddart. Maar momenteel weet ik nog van niets, ik kan dus geen antwoord geven, ik moet afwachten.”